Dukaten Linpark

Anslut dig till LinPark här, så sköts din parkeringsbetalning automatiskt. Det tar bara några minuter och du sparar tid varje gång du parkerar!
Läs mer hur det fungerar här.

Nu byter vi hissarna i parkeringshuset Baggen

Nu är det dags för Baggen att få nya hissar. Arbetet pågår mellan den 23 april till den 7 juli. Vi startar med hissen som ligger i hörnet vid Klostergatan/Kungsgatan. Detta arbete pågår från den 23 april till den 3 juni. Under tiden kan du använda hissen som finns på Klostergatan och fram till 5 maj hissen vid Platensgatan.

Den 6 maj till den 24 juni byter vi ut hissen som finns vid Platensgatan. Den 6 maj till den 2 juni kan du använda hissen vid Klostergatan och från och med 3 juni, hissen vid hörnet Klostergatan/Kungsgatan.


Sista hissen vid byter är den som ligger på Klostergatan. Arbetet för denna hiss pågår mellan 3 juni till den 7 juli. Då kan du använda hissen vid hörnet Klostergatan/Kungsgatan och från och med 8 juni även hissen vid Platensgatan.

Trapphusen vid respektive hiss kan användas som vanligt under renoveringarna. Vi hoppas på din förståelse under denna period.