Parkeringshuset Braxen

 Vad innebär Bomfritt parkeringssystem?

Vid in- och utfarten läser kameror av bilens registreringsskylt och därmed startas och stoppas parkeringen. Betalningen av parkeringen sker automatiskt via LinPark och via det betalkort som du registrerat. Precis på samma sätt som i Dukatens andra parkeringshus, fast utan bommar.

De som inte har LinPark betalar parkeringen i en av de två betalstationer som finns på plan 1 respektive plan 2. Sedan har besökaren 15 minuter på sig att köra ut från parkeringshuset. Vid utfarten finns en kamera som läser av registreringsskylten och registrerar betalningen.

Om en bilist av någon anledning skulle missa att betala parkeringen visas ett meddelande på en tv-skärm som sitter vid utfarten. Man har sedan 48 timmar på sig att betala via Dukatens hemsida. För att nå betalsidan klickar du här. Tänk på att att använda webbläsare Chrome, Firefox eller Microsoft Edge. Sidan funkar inte lika bra i Internet Explorer.

Om parkeringshuset blir fullt fälls däremot en bom ned för att undvika köer och att bilar får cirkulera runt i huset. Innan du parkerar kan du i realtid se hur många lediga platser det finns i Braxen. Gå in i LinPark och klicka på parkeringshuset Braxen i kartan, så ser du antalet lediga parkeringsplatser.

Korttidsparkering
Att parkera kostar 15 kr i timmen och max 100 kr per dygn. På söndagar är det fritt att parkera mellan kl 11-17. Det finns inga abonnemang att köpa utan i parkeringshuset är det bara korttidsparkering som gäller.

Parkeringshuset är öppet alla dagar kl. 06.00-24.00.

Frågor och svar om att parkera i BraxenNotice: Only variables should be assigned by reference in /storage/content/96/2305596/dukaten.se/public_html/modules/mod_fancypantsaccordion/mod_fancypantsaccordion.php on line 14

Deprecated: Non-static method mod_fancypantsaccordionHelper::getList() should not be called statically in /storage/content/96/2305596/dukaten.se/public_html/modules/mod_fancypantsaccordion/mod_fancypantsaccordion.php on line 20

Deprecated: Non-static method mod_fancypantsaccordionHelper::load_jquery() should not be called statically in /storage/content/96/2305596/dukaten.se/public_html/modules/mod_fancypantsaccordion/mod_fancypantsaccordion.php on line 26