Information om Dukatens tjänster

Dukaten erbjuder säkra och flexibla lösningar inom parkering och parkeringsförvaltning. Med över 40 års erfarenhet är vi specialister på allt som rör parkering.

Är du intresserad av någon av våra produkter eller tjänster? Välkommen att kontakta oss på 013-20 54 10 eller via info@dukaten.se

Parkera hos Dukaten

Det ska vara enkelt, nära och prisvärt att parkera hos Dukaten. Från våra p-hus och parkeringar har du nära till allt i Linköpings city – shopping, kultur och restauranger. Vill du ansluta dig till vår betallösning LinPark? Klicka här.

Boka parkering

Om du inte vill oroa dig för att bli utan parkeringsplats kan du boka en i förväg. Den möjligheten finns på vår anläggning vid flygplatsen - LCA nedre, och vid universitetssjukhuset - US Norra. Enklast hanterar du bokningen i vår betallösning LinPark där du bokar via kundportalen, men du kan även boka utan att vara ansluten till LinPark. Då betalar du din parkering med kort i bommen vid utfart. Läs mer om bokning av parkering här.

Uthyrning

Dukaten erbjuder ett antal fasta parkeringsplatser i Linköpings tätort för uthyrning.

Parkeringsservice

Vi erbjuder även parkeringsservice i olika former. Exempelvis erbjuder vi driftsättning och skötsel av biljettautomater som säkerställer både tillgänglighet och lönsamhet. Genom samarbete med olika aktörer kan vi erbjuda flera olika betalningslösningar. Skyltsättning är ett annat område där vi med gedigen utbildning kan hjälpa kommun och landsting med en korrekt skyltning.

Parkeringsförvaltning

Dukaten erbjuder förvaltning av parkeringsytor på uppdrag av fastighetsägare. Vårt uppdrag är att leverera ett gott resultat vad gäller trygghet, trivsel och tillgänglighet.

Parkeringsövervakning

Med välutbildad och erfaren personal kan Dukaten erbjuda parkeringsövervakning av både gatu- och tomtmark som tillhör stat, landsting, Linköpings kommun och dess olika bolag.

Fråga oss!